۱- برگهای بیرونی کلم
هر چه برگ کلم رنگ سبز تیره تری داشته باشد، ویتامین و مواد معدنی درون آن بیشتر خواهد بود. معمولا برگهای بیرونی کلم سبز دور ریخته میشوند، که مایه تاسف است.
این برگهای بیرونی ممکن است سفتتر باشند، اما راز این کار در این است که آنها را با ظرافت خرد کنید و به سرخ کردنی ها، گوشت و سوپ اضافه کنید و کمی زمان بیشتر برای نرم شدن آنها اختصاص دهید. میتوانید آنها را به اسموتیهای سبز نیز اضافه کنید، یا با آنها سالاد کلم خوش آب و رنگ به همراه انواع سبزیجات سبز رنگ و هویج درست کنید.
درباره این سایت