زنجبیل به عنوان یک مکمل یا ماده تشکیل دهنده مواد غذایی و نوشیدنی ها می تواند از بدن در برابر چاقی و بیماری های مزمن محافظت نماید. این موضوع در تحقیقات اخیر توسط محققان مشخص شده است.

با اینکه متخصصان هنوز نمی توانند دوز خاصی را برای مقادیر پیشگیری توصیه نمایند اما آن ها بر این باورند که مصرف زیاد چنین ادویه هایی به دلایل مختلف یک انتخاب هوشمندانه است.

همچنین بخوانید: خواص زنجبیل
مطالعه اخیر که در مجله Annals of the New York Academy of Science منتشر شد یافته های بیش از ۶۰ مطالعه را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه کشت سلولی، آزمایش های انسانی و حیوانی وجود داشت. به طور کلی چنین مطالعاتی نشان می دهد زنجبیل و اجزای تشکیل دهنده آن اثر مفیدی بر روی چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سایر اختلالات مرتبط دارند.

 

 

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانش آموزی music-gn مقاله و تحقيق هاي معماري حیات طیبه-روانشناسی اسلامی برنامه نویس متفکران اندیشه نوین Joe کتوم katum باربری تهران نگین کویر