هر بیماری یا علائمی ممکن است با رعایت یک سری از نکات کنترل شود و به وضعیت بهتری ارتقا یابد. سرگیجه هم از این قاعده مستثنی نیست و در صورتیکه هنگام سرگیجه از خوردن بعضی موادغذایی خودداری کنید، می توانید از بدتر شدن آن جلوگیری کنید.
سیستم دهلیزی در مغز به شما این اجازه را می دهد که بایستید، آزادانه حرکت کنید و تعادلتان را حفظ کنید. سرگیجه یکی از توابع اختلال دهلیزی است و علل دیگر ابتلا به این عارضه عبارتند از میگرن، صدمات به سر، شرایط درونی گوش و تشنج. علاوه بر درمان های پزشکی.
یک رژیم غذایی سالم ممکن است علائم سرگیجه را در شما بهبود بخشد. توصیه ها بر این است که در هنگام سرگیجه از مصرف 4 گروه عمده غذایی اجتناب کنید:

غذاهای شور
یک رژیم غذایی با سدیم بالا، با بهم زدن تعادل مایعات بدن، می تواند افزایش خطر ابتلا به سرگیجه را شعله ور کند. این در حالی است که یک چهارم قاشق چای خوری نمک، حاوی 600 میلی گرم سدیم است؛ یعنی بیش از یک سوم میزان نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به سدیم. از آنجایی که تمامی غذاها به طور معمول حاوی سدیم هستند، نمک بیش از حد، غذاهای شور، سبزیجات کنسرو شده و منجمد و غذاهای پردازش شده، چیپس های سیب زمینی ،کراکر و چوب شور را از رژیم غذایی خود حذف کنید. جایگزین های مغذی برای این غذاها عبارتند از سبزیجات تازه، سوپ خانگی، پاپ کورن، چاشنی ها و گیاهان.اگر سرگیجه داشتید، از مصرف غذاهای شور دوری کنید.

 

 

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گره هاي لنفاوي Jay پیتزا باشی(فست فود،پیروزی،نبرد شمالی) ياداشت هاي مهندس جوان امتداد زندگی خانه‌ی موقتی ربات افزایش فالوور اینستاگرام spanpersamusic